Συγχαρητήρια στον Σ/Φ ΚΑΡΠΑΘΙΟ Κωνσταντίνο από την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου...


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου, εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του προς των συναδέλφο ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Γεωργίου που υπηρετεί στη κλειστή ελεγχόμενη δομή Λέρου για την βράβευση του με την ηθική αμοιβή του βραβείου ευαρέσκειας, καθώς την πρωινές ώρες της 5-2-2023 ευρισκόμενος σε υπηρεσία εντόπισε ένα μωρό 18 μηνών, το οποίο ήταν πεσμένο στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Άμεσα έτρεξε να βοηθήσει το μωράκι και προεβει σε παροχή Πρώτων Βοηθειών (ΚΑΡΠΑ) με αποτέλεσμα το ανήλικο να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια το μωράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 



Ακόμα μια φορά οι συνάδελφοι μας ενεργώντας με επαγγελματισμό, αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και ανθρωπιά δείχνουν άμεσα αντανακλαστικά και σώζουν μια ανθρώπινη ζωή. Οι Συνάδελφοι μας, εργάζονται καθημερινά προσφέροντας τα μέγιστα και παράλληλα πετυχαίνουν καίρια χτυπήματα στην πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος. 

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον υπαστυνόμο κ. Παπανικολάου Γεώργιο ο οποίος πρότεινε τον συνάδελφο για την συγκεκριμένη διάκριση.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Παπαβασιλείου Κωνσταντίνος 

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Ρώτας Ιωάννης 




bordernews.gr