Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο

Αντιπροσωπεία της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. πραγματοποίησε επαφές στη Λέσβο με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Στεφάνου Ανδρέα και τέθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι και ειδικότερα με το ΚΥΤΑ Μόριας. Οι ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό αλλά και η διάθεση της ενισχυτικής δύναμης σε καθήκοντα αλλότρια σε σχέση με το μεταναστευτικό ετέθησαν από την Ομοσπονδία στη τοπική Διοίκηση.
Παράλληλα το κλιμάκιο της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΚΥΤΑ Μόριας Λέσβου Αστυνόμο Β' Εσκιντζή Γεώργιο για ζητήματα εξειδικευμένα του προσωπικού που απασχολείται στο κέντρο.
Ενημερώσαμε για τις ελλείψεις και τις αδυναμίες που παρατηρήσαμε, επιπροσθέτως ζητήσαμε την υποστήριξη της διοίκησης σε κάθε πρόβλημα εργασιακό που δημιουργείται. Είναι ανάγκη η Ηγεσία και ειδικότερα η Διοίκηση να σταθεί δίπλα στα προβλήματα του προσωπικού καθώς οι ελλείψεις πολλές και σοβαρές.
Συνομιλήσαμε με συναδέλφους και δεσμευτήκαμε για την αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα που μας μετέφεραν.
Ο αστυνομικός  και ειδικότερα το κατώτερο προσωπικό διατάσσεται πολλές φορές με τρόπο που πάντα σε κάθε περιστατικό θα έχει άδικο και το λάθος θα ναι πάντα δικό του.
Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε όσα κεκτημένα έχουν απομείνει, προπάντων όμως την εργασιακή  αξιοπρέπεια που βάλλεται καθημερινά αλλά και την ίδια μας την εργασία μέσα από ιδιαίτερες καθημερινές καταστάσεις που βιώνουμε.