Η Ομοσπονδία συνεχίζοντας τις επαφές της, προκειμένου να αναδείξει με κάθε δυνατό τρόπο τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο, πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα σειρά επαφών τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη με τον βουλευτή Έβρου και τέως Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον βουλευτή Β' περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ. Θέοδωρο Καράογλου.

Η Ομοσπονδία έθεσε για ακόμη μία φορά τα μείζον προβλήματα που αντιμετωπίζει σε υπηρεσιακό επίπεδο, τις ελλείψεις και τις δυσκολίες κατά την καθημερινή άσκηση των καθηκόντων των αστυνομικών - συνοριακών και κατέθεσε εκτενέστερα τις προτάσεις της για τη συνοριακή φύλαξη και την δίωξη της παράνομης μετανάστευσης. Κατέθεσε τις ενστάσεις της για την επικείμενη αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. και επεσήμανε τους προβληματισμούς της για το κλείσιμο των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης.

Κοινός τόπος, η ανάγκη ενίσχυσης αυτών των Υπηρεσιών τόσο σε προσωπικό όσο και σε μέσα που είναι αναγκαία για την εκτέλεση των καθηκόντων μας. Πηγή:posyfy.gr