Στην αντεπίθεση φαίνεται να περνούν οι Συνοριακοί μετά την καταγγελία στο www.bloko.gr/2017/06/blog-post_897.html του πρώην προέδρου των αστυνομικών της Ένωσης Αλεξανδρούπολης Κώστα Χατζηαναγνώστου. 
Συγκεκριμένα αλιεύσαμε από την σελίδα της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ στο facebook κείμενο του Προέδρου Παναγιώτη Χαρέλα και διαλόγους μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στους οποίους υπάρχει φωτογραφικό υλικό αλλά και η ανακοίνωση που είχε δημοσιευτεί εκείνη την περίοδο, σχετικά με το πρόβλημα που είχε προκύψει με την στέγαση των αστυνομικών δυνάμεων που είχαν διατεθεί προς ενίσχυση, για την φύλαξη των συνόρων.



Η αλήθεια φαίνεται, δεν ορίζεται.
Σχετικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο συνδικαλιστή το 2012 στον Έβρο, η αλήθεια δεν περιγράφεται ούτε παραποιείται. Απλά φαίνεται. Και για του λόγου το αληθές, όταν τον Αύγουστο του 2012, εμεις ως ΠΟΣΥΦΥ συναντούσαμε τον τοτε Αρχηγό στον Έβρο για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε ( φώτο Μάνδρα ΠΟΣΥΦΥ 11.8.2012), οι συνάδελφοι συνδικαλιστές απο τον άλλο φορέα, κατήγγειλαν γιατι δεν τους είδε κάν ο Αρχηγός. Με μία λεπτομέρεια : Σε όλη την περιοδεία του Αρχηγού τότε, συνοδεία είχε τον τότε πρόεδρο της τοπικής Ένωσης των Αστυνομικών ( που σήμερα απαντά θιγόμενος) ο οποίος την στιγμή εκείνη της συνάντησης μας στον δρόμο, δεν βγήκε κάν απο το περιπολικό που περίμενε !!!. Βέβαια κατόπιν, αμέσως μετά την αναχώρηση του Αρχηγού από την περιοχή, δήλωνε και κατήγγειλε πως θα πάνε να κάνουν κατάληψη στο γραφείο του Αρχηγού γιατί δεν τους είδε καν. Αυτά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο των τότε συνδικαλιστών.
Το γεγονός πως ως ΠΟΣΥΦΥ θεωρούμε πως υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές στις συνδικαλιστικές εκφράσεις μας αυτό δεν αμφισβητείται. Τις τηρούμε και τις ορίζουμε εμείς αναλαμβάνοντας και το κόστος. Τζάμπα μάγκες δεν είμαστε. Και βέβαια δεν θα ακολουθήσουμε και τέτοιου είδους αντιδικίες γιατί δεν έχουν νόημα. Οι συνάδελφοι γνωρίζουν. Παραποιήσεις δεν δεχόμαστε όμως.
Παναγιώτης Σβερώνης Βρε Παναγιώτη οι πρόεδροι των τοπικών σωματείων της ποσυφυ ήταν αποσπασμένοι στον Έβρο μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους δεν ήταν σε συνοδευτικά της τροχαίας κατά την επίσκεψη του αρχηγού!!!!!!!!

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση
3
18 ώρες
Αφαίρεση

Panagiotis Charelas φαγαμε την ψυχή μας τότε πρόεδρε... και οι τρικλοποδιές πολλές κάτω απο το τραπέζι. Και σήμερα, κολέγιο οι αποσπάσεις και οι "αξιοκρατικές" επιλογές τους

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση
2
18 ώρες
Αφαίρεση
Παναγιώτης Σβερώνης Πλήρωσαμε από την τσέπη μας χρήματα κάποιοι όπως καλά ξέρεις, τεράστιος αγώνας και για τα υπομνηματα και τώρα όλοι οι αστυνομικοί στις αποσπάσεις είναι το ίδιο αλλά είμαστε στην τρίτη κατηγορία οι προερχόμενοι από ΣΦ.

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση
1
18 ώρες
Αφαίρεση
Panagiotis Charelas Και να θέλανε οι προεδροι μας να μην πάνε Παναγιώτης Σβερώνης δεν γινόταν.... πήγαν άπαντες απο τα ΤΣΦ και ΤΔΛ. Σοβαρά τώρα, ναι πήγαν όλοι ..γι αυτο και η προσπάθεια ήταν μεγάλη στο συνδικαλιστικό πεδίο. Βεβαια μετα απο κανα δυο χρονια πηγαν ...και άλλοι πρόεδροι !!!

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση7 ώρεςΤροποποιήθηκε
Λευτέρης Μαυρίδης Θυμάμαι ένα περιστατικό που συνέβει εκείνο το διάστημα όταν ζητήθηκε να δούμε τον τότε αρχηγό και πρέπει να το καταθέσω.
Ο τότε αρχηγός είχε χαρακτηριστικά πει ότι θέλει να δει τους μάχιμους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα σημεία και τα μέρη όπου δουλεύουν.
Ετσι και επιλέχθηκε από τον ίδιο το ΣΤΕΚ της Μάνδρας.

Από μόνο του αυτό και μόνο λέει πολλά!

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση
3
18 ώρεςΤροποποιήθηκε
Αφαίρεση
Γιάννης Τοτονίδης Ευτυχώς που τα γραπτά μένουν. Την ώρα που πραγματοποιούνταν οι κινητοποιήσεις για τις συνθήκες διαμονής απο την ΠΟΑΣΥ, την ίδια ώρα απαίτησαν και συμφώνησαν τότε να πάνε μόνο 1881 αποσπασμένοι προερόμενοι απο την ΠΟΑΣΥ. Κατά τα άλλα, στο κάλεσμα να βρούμε καταλύματα ή να παρέμβουμε άμεσα στο Αρχηγείο, επέμεναν τότε να παραμείνουν έξω απο την ΔΑ Ορεστιάδας και να περιμένουν καλύτερες συνθήκες !!!. Η ΠΟΣΥΦΥ έτρεξε και σε συνεργασία με την φυσική Ηγεσία βρήκε και πρότεινε την ίδια ημέρα 120 κλίνες όπου και μετακινήθηκαν, οι συναδελφοί μας την ίδια ημέρα. Αυτά για την ιστορία http://posyfy.gr/.../268-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BF...

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
ΑπάντησηΑφαίρεση προεπισκόπησης
3
18 ώρες

BorderNews.gr