Σε διαδοχικές συναντήσεις το διήμερο 29-30/06/2017 με την Αντιστράτηγο Τσιριγώτη Ζαχαρούλα και τον Ταξίαρχο Σκανδάλη Αχιλλέα προχώρησε το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Δ.Α.Ν.Α. , προκειμένου να ενημερώσει την Ηγεσία για το πλαίσιο κανόνων μεταγωγών στο εξωτερικό και της ημερήσιας αποζημίωσης αυτών. Δημοσιεύονται από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Δ.Α.Ν.Α. Θωμάς Μπόζιαρης , οι κοινοποιήσεις  προς ενημέρωση των αστυνομικών.

Απόσπασμα της 29.06.2017
Σήμερα στις 29.06.2017 είχαμε συνάντηση στο γραφείο της Γενικής Επιθεωρητριας Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστρατηγου κ.Τσιριγώτη Ζαχαρουλας...Ο λόγος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση τής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι σε εθνικές συνοδείες- απελάσεις και στην συμετοχή της Ελλάδας σε κοινές Ευρωπαϊκές αποστολές-charter του Ευρωπαϊκού οργανισμού Συνοριοφυλακης και Ακτοφυλακής( Frontex). Συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα με κυριότερο θέμα της ημερήσιες αποζημιώσεις όσων συναδέλφων συμμετέχουν σε αυτές και τον λόγο για τον οποίο είναι τόσο χαμηλές...Η Αντιστράτηγος γνώριζε για τα προβλήματα μας και υποσχέθηκε να συμβάλει και να συνεργαστεί μαζί μας για την επίλυση τους... Επίσημη ανακοίνωση για τα θέματα που συζητήθηκαν στην επίσημη σελίδα του σωματείου.

Απόσπασμα της 30.06.2017
Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που εχει αναλάβει το Σωματείο μας έτσι ώστε να αναδείξει προβλήματα και παραλείψεις που σχετίζονται με την καθημερινότητα των συναδέλφων αλλα και να προτείνει λύσεις επι αυτών - μετά την συνάντηση χτες με την αντιστράτηγο κυρία Τσιριγωτη Ζαχαρούλα -κλιμάκιο της ένωσης μας συναντήθηκε σήμερα με τον κλαδαρχη Αλλοδαπών και Προστασιας Συνόρων Ταξίαρχο κύριο Σκανδάλη Αχιλλέα και έγινε μια πρώτη ενημέρωση σε θέματα- προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί του τμήματος επιστροφών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικης κατα την άσκηση των καθηκόντων τους .