Συνελήφθη χθες (8-12-2017) το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, o 28χρονος ενεργώντας σε συνεργασία με άγνωστο δράστη, έχοντας ο καθένας τον δικό του ρόλο, μετέφεραν από την Τουρκία στην Ελλάδα, μέσω του ποταμού Έβρου, δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες και ακολούθως τους καθοδήγησαν πεζοί σε αγροικία που είχαν διαρρήξει, σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όπου και τους απέκρυπταν μέχρι τη στιγμή της σύλληψης.

Επίσης, εφοδίασαν τους διακινούμενους με πλαστά Υπηρεσιακά Σημειώματα, τα οποία, οι μη νόμιμοι μετανάστες, υπέδειξαν στους αστυνομικούς κατά τον έλεγχο.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος κατά τη σύλληψη του αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, επιχειρώντας να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Κατασχέθηκαν 15 πλαστά έγγραφα και 1 κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Πηγή:faros24.gr