Μισθό αρχηγού ΓΕΕΘΑ στους προέδρους των Μετοχικών Ταμείων αναδρομικά από την αρχή του χρόνου, αποφάσισε να δώσει η κυβέρνηση

Λεφτά υπάρχουν! Όχι για όλους, αλλά για πολύ συγκεκριμένους και εκλεκτούς. Αυτό δείχνει η απόφαση της κυβέρνηση να δώσει μισθό 4.000 ευρώ σε κάθε πρόεδρο μετοχικού Ταμείου αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2020.

Οι πρόεδροι των Μετοχικών Ταμείων είναι διορισμένοι με αποφάσεις της κυβέρνησης και συνήθως πρόκειται για αποστράτους αξιωματικούς, οι οποίοι έως σήμερα λάμβαναν την σύνταξή τους κανονικά και έπαιρναν έξτρα περί τα 700 ευρώ το μήνα ως έξοδα παράστασης.

Η απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του υπουργού Οικονομικών ανατρέπει τα δεδομένα καθώς προσφέρει έναν παχυλό μισθό 4.000 ευρώ, περίπου όσα παίρνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ για να είναι επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων. Και μάλιστα προβλέπει να δοθούν αναδρομικά, δηλαδή με την δημοσίευση στο ΦΕΚ θα έχουν να λάβουν 40.000 ευρώ ο καθένας μέχρι σήμερα.

Σε καλή μεριά…. Λεφτά υπάρχουν όπως φαίνεται. Για λίγους. Όχι για όλους.

Δεν υπάρχουν για αυτούς που φυλάνε σκοπιά νύχτα στον Έβρο, για όσους πέφτουν με αλεξίπτωτο και μπορεί να χάσουν και τη ζωή τους, για όσους παρατάνε την οικογένεια και τρέχουν σε κάθε ανάγκη της υπηρεσίας η οποία καταστρατηγεί κάθε έννοια υπεργεργασίας.

Αυτοί βλέπεις δεν ανήκουν στην κλαδική των αποστράτων…


ΠΗΓΗ armyvoice.gr