Ήρθε Η Αναγνώριση

Με το Προεδρικό Διάταγμα Απονομής Μεταλλίου <<ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΎΡΟΥ>> στον Ανθ/μο σήμερα ΚΟΥΛΗ Κωνσταντίνο και μετά θάνατο στον Συνοριακό Φύλακα ΣΟΜΠΟΝΗ Κωνσταντίνο, η Πολιτεία Τιμά τους Συναδέλφους μας. 

Μετά από 15 χρόνια ήρθε η Αναγνώριση με την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος ως μια έμπρακτη χειρονομία σεβασμού της μνήμης για τον άδικο χαμό αλλά και της αυτοθυσίας που επέδειξαν τα δύο παλικάρια μας, κατά τη εκτέλεση των καθηκόντων τους. 

Υπηρετώντας στο Τμήμα Δίωξης Λαθ/σης Αν. Αττικής, εκτελώντας εποχούμενη περιπολία, όταν κατά τη διάρκεια καταδίωξης ένοπλου ληστή τράπεζας (ισοβίτη κακοποιό), ο τελευταίος εμβόλισε το περιπολικό όχημα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ΣΟΜΠΟΝΗ Κωνσταντίνου και τον σοβαρό τραυματισμό του ΚΟΥΛΗ Κωνσταντίνου.

Η ικανοποίηση για την αναγνώριση της αυτοθυσίας, έστω και αργά, είναι έκδηλη. Το σωματείο μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Ηγεσία του Υπουργείου μας για τη άμεση ανταπόκριση. Φίλε Κώστα το φώναξες, το πάλεψες τόσο πολύ, όχι για σένα , για τον Κώστα εκεί ψηλά και η αναγνώριση ήρθε. Είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ υπερήφανος για σένα. 

Όλοι Είμαστε Υπερήφανοι για Εσάς.!!!!!

Ανάρτηση από την προσωπική σελίδα facebook του Αντιπροέδρου της ΠΟΣΥΦΥ, Θωμάς Μπόζιαρης

bordernews.gr