Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στις δηλώσεις του χθες για την επέτειο του Πολυτεχνείου αναφέρθηκε και στην επέτειο για τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως και στις 6 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που δολοφονήθηκε το 2008 ο 15χρονος, τότε, μαθητής, «δεν πρόκειται να επιτραπούν εκδηλώσεις και πορείες στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου».


Ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε πως στην ημέρα μνήμης για τον θάνατο του 15χρονου, θα ισχύσουν τα μέτρα που ισχύουν μέχρι τώρα για τις συναθροίσεις και υπάρχει απόφαση να μην υπάρξουν ούτε πορείες, ούτε εκδηλώσεις, ειδικά για την φετινή χρονιά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Κατά τις περσινές εκδηλώσεις είχαν σημειωθεί εκτεταμένα επεισόδια και 21 συλλήψεις σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Εν τούτοις, για φέτος δεν θα επιτραπεί να γίνει καμία συνάθροιση λόγω των συνθηκών.

«Και για τον Αλέξανδρο Γρηγοροπουλο είναι προφανές ότι δεν μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις όπως πέρυσι, να κάνουμε λίγο υπομονή και θα γιορτάσουμε και τα Χριστούγεννα, και την 25η Μαρτίου και το Πάσχα, όταν τελειώσει η πανδημία θα γιορτάσουμε όπως συνηθίζουμε τόσα χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ   www-iefimerida-gr