Με αφορμή τη δήλωση από βήματος της Βουλής του Τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση, με αναφορά στα παιδιά των Αστυνομικών, απάντηση από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
«Αφήστε τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας έξω από την πολιτική σας αντιπαράθεση.

Τα δικά μας τα παιδιά, μας στερούνται για να είμαστε στον Εβρο για να αποτρέψουμε την μαζική εισβολή από απέναντι στα νησιά και οπουδήποτε αλλού για να συμμαζεψουμε τα ασυμμάζευτα των δικών σας ανυπαρκτων Μεταναστευτικών πολιτικών.

Όλες τις εθνικές εορτές και τις εορταστικές περιόδους, αφού και αυτές τις μετατρέψατε σε πεδίο μάχης και αντιπαράθεσης.
Και εξαιτίας των δικών σας αντιπαραθέσεων οι οικογένειες μας ζουν με το άγχος αν κάθε 17η Νοέμβρη, 6η Δεκέμβρη και διάφορες άλλες ημερομηνίες θα επιστρέψουμε σπίτια μας ή θα χτυπήσει το τηλέφωνο για να τους ενημερώσουν ότι βρισκόμαστε το λιγότερο τραυματίες στο νοσοκομείο, αφού αυτές έχουν μετατραπεί σε επετειους βίας και αυθαιρεσίας εναντίον της Αστυνομίας.

Επίσης, οι δικές μας οικογένειες στερούνται κιόλας. Και αυτό γιατί πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη για να αγοράσουμε την στολή μας το αλεξίσφαιρο μας, να επισκευασουμε το περιπολικό την μηχανή και το λεωφορείο, πράγματα που υποτίθεται θα έπρεπε να μας παρέχετε εσείς

Και όλα αυτά συμβαίνουν εξαιτίας των δικών σας διαχρονικων αποτυχημένων πολιτικών, που έχουν μετατρέψει την Αστυνομία σε σάκο του μποξ, στο παιδί για όλες τις δουλειές, και που μια ζωή ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα κρύβει τις αποτυχίες του είτε αυτές λέγονται μνημόνια, είτε μεσοπροθεσμα, πανδημία, βία στα γήπεδα και πολλά άλλα πίσω από την ΕΛ. ΑΣ.

Οπότε σας επιστρέφουμε την ντροπή με μια απλή ερώτηση. 

Για όλα τα παραπάνω εσείς ντρέπεστε;» αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊριδης.


ΠΗΓΗ    nantiareport.gr