Η Ένωσή μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εξασφάλιση υγειονομικού υλικού (100.000 χειρουργικές μάσκες μίας χρήσεως) για την κάλυψη των αναγκών σε υγειονομικό εξοπλισμό των μελών και αστυνομικών υπηρεσιών.

Το εν λόγω υγειονομικό υλικό κατασκευάζεται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.


Σήμερα 8-12-2020, πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, η παραλαβή του υγειονομικού εξοπλισμού κατά την οποία παρευρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Το προεδρείο της Ένωσης για άλλη μία φορά, ευχαρίστησε και δημοσίως την εταιρια “COVER TEX IKE - VESTAMED” και ιδιαιτέρως τους φίλους και χορηγούς, κ. Μήτσιου Αλέξανδρο και κ. Μήτσιου Δημήτριο.

• Η εταιρία “COVER TEX IKE VESTAMED” δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην κατασκευή και εμπορία λευκών ειδών και υγειονομικού ιματισμού, ενώ από την αρχή της πανδημίας έκανε σημαντικές επενδύσεις σε γραμμές παραγωγής για την κατασκευή χειρουργικών μασκών μιας χρήσεως.

Το υγειονομικό υλικό θα διανεμηθεί με μέριμνα του προεδρείου της Ένωσης με το οποίο τα μέλη μας μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία:

• Πρόεδρος, ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Iωάννης

• A’ Αντιπρόεδρος, KOYKOYΦIKHΣ Σταύρος

• Β’ Αντιπρόεδρος, MOYPATIΔHΣ Χαράλαμπος

• Γεν. Γραμματέας, ΓIAPIΣKANHΣ Πέτρος

• Ταμίας, MΠAMΠAΛHΣ Eμμανουήλ

Ένωση_Αξιωματικών_Κεντρικής_Μακεδονία


 

Απο την Σελίδα FB της  Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας