Τους πεσόντες του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος παρευρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν τους, στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, με τη συμμετοχή της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.


Σε μια ιδιαίτερα συμβολική τελετή αφιερωμένη στους τιμημένους πεσόντες του Πολεμικού Ναυτικού, που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα, έδωσε το «παρών» ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, τον οποίο συνόδευσαν οι Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. 


Η ανακοίνωση του ΓΕΝ

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, τελέσθηκε στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά η ετήσια επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του Πολεμικού Ναυτικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ Θεόδωρος Κλιάρης, ο Διοικητής ΔΝΕ Υποναύαρχος Χαράλαμπος Ζησιμόπουλος ΠΝ, καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ Αντιναύαρχος ε.α. Θεόδωρος Γερούκης ΠΝ και ο Πρόεδρος του ΣΑ/ΣΜΥΝ Αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α. Άγγελος Γαλανός ΠΝ.


 onalert.gr