Κατά την παρουσία του στον Έβρο, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετέβη στην οικία του 53άχρονο Υπαστυνόμο Γιώργο Γκουτσίδη, Διοικητή της Υπηρεσίας διαβατηριακού ελέγχου στις Καστανίες, ο οποίος κατέρρευσε δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων, μέσα στην ΔΑ Ορεστιάδας

Ο πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας Ηλίας Ακίδης, επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι «Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, παρουσία τού Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ Συριτουδη και του Αστυνομικού Διευθυντή της Δ.Α Ορεστιάδας κ Ελευθεριάδη , επισκέφτηκε τις Καστανιές Έβρου για να επιθεωρήσει τις εργασίες που γίνονται στον φράχτη και τα νέα οχήματα που παρέλαβε πρόσφατα η διεύθυνση μας.

Αμέσως μετά επισκέφθηκαν την οικία του αδικοχαμένου συναδέλφου Γεωργίου Γκουτσιδη. Ο υπουργός στην συνάντηση που είχε με την σύζυγό αποβιώσαντος συναδέλφου τής υποσχέθηκε ότι η πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του (ηθικά και υλικά). Η Σ.Ε.Α.Υ.Ο συγχαίρει την αξιέπαινη αυτή κίνηση του υπουργού και θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή», καταλήγει .

Πηγή: nantiareport.gr