Γ.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας

Συνελήφθησαν την 06-01-2021 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής , δύο αλλοδαποί, 29 και 25 χρόνων, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη της διασυνοριακής εγκληματικότητας, από τους ανωτέρω αστυνομικούς εντοπίστηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Φλώρινας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 29χρονο, να μεταφέρει παράνομα δύο αλλοδαπούς, 27 και 20 χρόνων, οι οποίοι αποβιβάστηκαν στο σημείο, ενώ ταυτόχρονα στο ανωτέρω όχημα επιβιβάστηκαν δύο έτεροι αλλοδαποί, 25 και 26 χρόνων. 

Ακολούθως, το ανωτέρω όχημα ακινητοποιήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε ότι, ο 25χρονος ως οδηγός και ο 29χρονος ως συνοδηγός, μετέφεραν παράνομα τον 26χρονο προς το εσωτερικό της χώρας.

Συνολικά κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των -780- ευρώ και -4- κινητά τηλέφωνα.

 


Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. 

 

 bordernews.gr