Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη: 

Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας και το χαμηλόβαθμο προσωπικό του Σώματος να μην έχει καμία αμφιβολία. Η ελπίδα της ουσιαστικής αναγνώρισης του κόπου και της προσφοράς αυτών δεν θα δικαιωθεί ούτε και στο ελάχιστο. Η ψαλίδα έχει ανοίξει σε υπέρμετρο βαθμό (ουσιαστικά στο οικονομικό σκέλος που είναι και το κυρίως ζητούμενο) και οι καλικάντζαροι, μαζί με τους συνήθεις λαγούς, έκαναν τη ζημιά τους.

Το χαμηλόβαθμο προσωπικό δεν δικαιούται ένα μισθολόγιο και τίμια βαθμολογική εξέλιξη καθόλα τα χρόνια της προσφοράς του, μονάχα ψίχουλα …!!!

Βέβαια οι άριστοι – αρεστοί της Διοικήσεως του Σώματος παραλείπουν να αναφέρουν τα μερίσματα της προσφοράς τους και ιδίως την επιβάρυνση των ευθυνών που έχουν εντέχνως μετακυλήσει στις πλάτες του έμπειρου κατά τα άλλα χαμηλόβαθμου προσωπικού (διότι όσο και να κρύβονται η αλήθεια είναι πως πίσω από το καθολικό πρόσωπο της Αστυνόμευσης και διεκπεραίωσης των ποινικών υποθέσεων υπάρχει το χαμηλόβαθμο προσωπικό, με λιγοστές φωτεινές εξαιρέσεις, παρά την ραγδαία αύξηση των θέσεων των Αξιωματικών!!!)

Η ελπίδα του σύγχρονου βαθμολογίου – μισθολογίου που θα μείωνε την ανισότητα αποτελεί τον δούρειο ίππο της μακρόχρονης κοροϊδίας των «πληβείων» του Σώματος αποτελεί διαχρονικά ύψιστη προτεραιότητα και το διακύβευμα αυτού άξιζε πολύ πιο σοβαρή εκπροσώπηση και όχι παράδοση άνευ όρων.

Οι χαντρούλες και τα καθρεφτάκια που μας «δωρίζουν οι φίλοι μας» Πρόεδρε λαμπυρίζουν με τον ήλιο αλλά μόνο χρυσός δεν είναι, σκοτάδι και λησμονιά στον αγώνα των αδερφών μας είναι…!!!

Πηγή bloko.gr