Συνελήφθη από την Αστυνομία κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και οπλοκατοχή


Στην σύλληψη ενός άντρα προχώρησαν εχθές το βράδυ Αστυνομικοί στην Πρέβεζα, έπειτα από καταγγελία ότι παρενόχλησε ανήλικη.

Όλα έγιναν νωρίς το απόγευμα στην περιοχή του Παντοκράτορα ενώ το μικρό κορίτσι φάνηκε πως ήταν όχι μόνο ψύχραιμο αλλά και πολύ υποψιασμένο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PREVEZANEWS το κορίτσι βρίσκονταν μαζί με μια φίλη της στην παιδική χαρά, όταν παρατήρησε πως από μικρή απόσταση και μέσα από το αυτοκίνητό του τις παρακολουθούσε άντρας.

Αφού συνόδευσε την φίλη της στο σπίτι της και επιστρέφοντας στο δικό της, ο άντρας σταμάτησε δίπλα της με το αυτοκίνητο και της ζήτησε να μπει μέσα να την πάει μια βόλτα.

Η μικρή όχι μόνο αντέδρασε ψύχραιμα αλλά απομακρύνθηκε με κατεύθυνση αντίθετη αυτής του αυτοκινήτου, προκειμένου να μην την ακολουθήσει.

Ενημέρωσε άμεσα το οικογενειακό της περιβάλλον και στη συνέχεια το περιστατικό επήλθε σε γνώση της Αστυνομίας, αφού η μικρή είχε συγκρατήσει χρώμα αυτοκινήτου αλλά και χαρακτηριστικά του άντρα.

Έπειτα από αναζητήσεις εντοπίστηκε από Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ ενώ κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του ένα μεγάλο μαχαίρι και ένα ρόπαλο.

Ο εν λόγω άντρας οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρέβεζας κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και οπλοκατοχή.


ΠΗΓΗ   prevezanews.gr