Δίπλα στους φρουρούς των συνόρων στον Έβρο βρέθηκε ο γιος του πρωθυπουργού της χώρας ο οποίος εδώ και 7 μήνες υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα τον περασμένο Σεπτέμβρη (2020) ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο γιος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκε στο Στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης, καθώς υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στη μονάδα πυροβολικού.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε τον περασμένο Οκτώβριο με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως είχε επισημάνει ότι ο γιος του θα παραμείνει όλη τη θητεία του στον Εβρο από όπου και θα απολυθεί.

Λίγο πριν λάβει το απολυτήριό του λοιπόν συναντήθηκε με τους Συνοριοφύλακες του Έβρου και φωτογραφήθηκε μαζί τους δηλώνοντας πως είναι περήφανος για αυτούς και την δουλειά τους.

«"Τιμή" του, όπως δήλωσε ο ίδιος, "να φωτογραφηθεί μαζί μας". "Μαζί", όπως τόνισε, "με τους φρουρούς των συνόρων της πατρίδας μας, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γιος του Κυριακού Μητσοτάκη ο οποίος υπηρετεί στο πυροβολικό στον Έβρο και σε λίγο καιρό τελειώνει η θητεία του..

Κωνσταντίνε, τις Υπηρεσίες σου στο ποτάμι "θα τις θυμάσαι για πάντα", όπως μας είπες και δήλωσες "περήφανος για την δουλειά μας που με μεγάλο κόπο είμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή φύλαξης των συνόρων της πατρίδας μας, στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του Έβρου μας"», ανέφερε ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, πρόεδρος των Συνοριακών του Εβρου, ο οποίος και αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν σε περιπολία τους, με το γιο του Πρωθυπουργού.

Πηγή e-evros.gr