Η άτυχη γυναίκα, η οποία γεννήθηκε με σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι.

Σε κάθειρξη 12 ετών και 8 μηνών καταδικάστηκε ένας 63χρονος μετανάστης, ο οποίος προσελήφθη από μία μητέρα για να φροντίζει την ανήμπορη κόρη της, ωστόσο εκείνος τη βίασε και την άφησε έγκυο.
Ο διεστραμμένος άνδρας με καταγωγή από την Γκάνα, βρισκόταν παράνομα στη χώρα για περισσότερα από 21 χρόνια, ενώ ικανοποίησε τις «αρρωστημένες» σεξουαλικές ορέξεις του στην άτυχη γυναίκα, η οποία γεννήθηκε με σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες λόγω έλλειψης οξυγόνου.
Ο βοηθός πάστορα ομολόγησε την ενοχή του για τον βιασμό της Βρετανίδας, η οποία μάλιστα μετά τη σεξουαλική κακοποίησή της έμεινε έγκυος, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι με καισαρική τομή.

Το μωρό βρίσκεται επί του παρόντος υπό τη φροντίδα της τοπικής αρχής.

Ο 63χρονος, ο οποίος είχε επίσης χρησιμοποιήσει ψεύτικη ταυτότητα για να πιάσει δουλειά σε μια εταιρεία καθαρισμού, αναμένεται πλέον να περάσει τα επόμενα χρόνια της ζωής του στη φυλακή.

Το θύμα του, ηλικίας μεταξύ 39 και 45 ετών, είναι επίσης αυτιστικό και επιληπτικό, ενώ όχι μόνο δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του, αλλά είναι ανίκανο να επικοινωνήσει, αρθρώνοντας παρά μόνο λίγες λέξεις.

Δεν ήταν επίσης φυσικά σε θέση να συναινέσει σε οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη.

Η μητέρα αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθειά του, καθώς λόγω του lockdown δεν μπορούσε να την πηγαίνει πλέον στο ειδικό κέντρο φροντίδας και υποστήριξης. Εμπιστεύτηκε, δε, τον Γκανέζο καθώς γνώριζε για τη σχέση του με την εκκλησία…
Δεν μπορούσε ωστόσο να πιστέψει στα αυτιά της όταν ο γιατρός την ενημέρωσε για την εγκυμοσύνη της κόρης της, αφού η κοιλιά της άρχισε και φούσκωνε.
Οι υποψίες έπεσαν σε όλους τους άνδρες που είχαν πρόσβαση στο σπίτι της, ακόμα και στον ίδιο της τον αδερφό, ενώ ο 63χρονος προσπάθησε να κατηγορήσει δύο γείτονες.
Ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ποιος ήταν ο πατέρας του μωρού, ωστόσο το τεστ DNA αποκάλυψε τη φρικτή αλήθεια.

Στην αίτησή του για μετανάστευση υποστήριξε ψευδώς ότι ήταν «άπορος» και στηριζόταν αποκλειστικά στην υποστήριξη του ποιμένα του, αλλά και ότι μιλούσε άπταιστα αγγλικά, παρά το γεγονός ότι στο δικαστήριο χρειάστηκε μεταφραστή.

Αν κει έχει επίσης μια γυναίκα και έξι παιδιά στη Γκάνα, δήλωνε άγαμος.

Περιγράφοντας τον βιασμό ως «γεγονός που αλλάζει κάποιου τη ζωή», η μητέρα του θύματος, την οποία ο δράστης απειλούσε, τόνισε: «Έχει καταστρέψει την οικογένειά μου. Υπάρχει αφόρητος πόνος στην καρδιά μου. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι η κόρη μου δεν μπορεί να πει τι βίωσε».

Πηγή sputniknews.gr