Λέρος, 27 Νοεμβ0ρίου 2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Σάββατο 27/11/2021 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης σε Λέρο και Κω. Το νέο κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Λέρο θα αντικαταστήσει την προηγούμενη δομή ενώ στην Κω το ήδη υπάρχον αναβαθμίστηκε και επεκτάθηκε. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Κ. Νότης Μηταράκης, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής Κ. Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Κ. Γιώργος Χατζημάρκος καθώς και οι βουλευτές της ΝΔ Κ. Βασίλης Υψηλάντης, ο Κ. Γιάννης Παπάς και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ν.Αιγαίου Υποστράτηγος Κ. Εμμανουήλ Δουρβετάκης.

Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου παρευρέθηκαν στα εγκαίνια των νέων Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης, συγκεκριμένα η Γεν. Γραμματέας Γκανάτσα Κωνσταντίνα και η Ταμίας Ουζουνίδου Μαργαρίτα ξεναγήθηκαν στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Υποδόχης και Ταυτοποίησης της Λέρου, οι οποίες θα παρέχουν τόσο στους διαμένοντες αξιοπρεπή διαβίωση όσο και στους εργαζομένους ασφάλεια και καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Η Γεν. Γραμματέας Γκανάτσα Κωνσταντίνα και η Ταμίας του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου Ουζουνίδου Μαργαρίτα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και να ενημερωθούν για την δομή και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Στην καινούργια δομή της Κω παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου Κ. Ζαϊμάκης Εμμανουήλ και ο Οργανωτικός Γραμματέας Ρώτας Ιωάννης.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.



bordernews.gr