Λέρος, 09 Νοεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σήμερα Δευτέρα 09/11/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της αντιπροσωπείας του Σωματείου με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Β’ Δωδεκανήσου Ταξίαρχο κ.ΘΑΝΟ Λουκά. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Κωνσταντίνος συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο κ. ΖΑΪΜΑΚΗ Εμμανουήλ και τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. ΡΩΤΑ Ιωάννη συζήτησαν με τον Ταξίαρχο κ.ΘΑΝΟ Λουκά θέματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες που αποτελούνται κυρίως από Συνοριακούς Φύλακες, καθώς και θέματα γενικού ενδιαφέροντος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου υπηρετούν 190 Συνοριακοί Φύλακες & συγκεκριμένα 100 στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης στην Κω, 80 στο Αστυνομικό Τμήμα της Λέρου & 10 στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ταξίαρχο κ.ΘΑΝΟ Λουκά για το χρόνο που μας διέθεσε και τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά θετικό κλίμα κατανόησης. 

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα έχουμε μια άριστη συνεργασία και θα καταφέρουμε να επιλύσουμε υπηρεσιακά, εργασιακά θέματα αλλά και προβλήματα που αφορούν τους Συνοριακούς Φύλακες.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.


bordernews.gr