Η απαγόρευση των εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας είναι η αιτία που πολλές εκδηλώσεις, συναντήσεις και δραστηριότητες διαφόρων σωματείων δεν μπόρεσαν να πραγματοποιηθούν από τις αρχές του έτους 2020 .


Συνέπεια της ίδιας κατάστασης ήταν η ματαίωση της εορταστικής εκδήλωσης των λιλιπούτειων φίλων μας, που συνηθίζονταν να γίνεται τέτοια εποχή κατά την εορταστική περίοδο στερώντας την χαρά από τα μικρά παιδιά των αστυνομικών να διασκεδάσουν, αλλά και από τους γονείς αστυνομικούς να συναντηθούν μέσα σ΄ ένα ευχάριστο και κοσμικό περιβάλλον όπως αρμόζει στο πνεύμα των εορτών.

Για τους λόγους αυτούς το σωματείο μας από κοινού με την Λέσχη της Αστυνομίας , την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και την Ένωση Αστυνομικών Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδας , συγκέντρωσε ένα χρηματικό ποσό το οποίο και διατέθηκε για να μοιραστούν δώρα στα μικρά παιδιά των εργαζομένων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω : τον Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού κ. Παναγιώτη Μάνδαλο ,τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ιωάννη Φράγκο, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Γιώργο Κατσίμπελη ,τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών της Δυτικής Ελλάδας στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Ανδρέα ΠΛΕΣΣΙΑ, τον Οργαν/κό Γραμματέα της ίδιας Ένωσης Αστυνόμο Α΄ κ. Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, καθώς και τα μέλη της , τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Στρατηγό της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία κ. Νικόλαο Μαρούντα - Αντιδήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας – τον Ταμία επίσης της ίδιας Ένωσης Στρατηγό της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία κ. Ζώη Παναγιωτάρα, καθώς επίσης και τα μέλη της .Τέλος, όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια για την οργάνωση , συγκέντρωση και διαμοίραση των δώρων και ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας . Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία ,ειρήνη , χαρά , δύναμη και αισιοδοξία για ένα νέο ξεκίνημα μακριά από δυσάρεστες καταστάσεις και επιστροφή στην κανονικότητα .


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΩΝΤΟΣbordernews.gr