Τέσσερις Ρομά μπήκαν σε διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία και άρπαξαν 70.000 ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά μεγάλης αξίας


Κινηματογραφική καταδίωξη, με την σύλληψη ενός μέλους συμμορίας που είχε τρυπώσει σε διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία, και σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», είχε αρπάξει 70.000 ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά μεγάλης αξίας!

Ο οδηγός του οχήματος με επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησε να διαφύγει, όμως έκανε το λάθος και έστριψε στην οδό Σαμοθράκης, που ήταν αδιέξοδος. Εκεί ακινητοποιήθηκε το όχημα, και τότε οι τέσσερις δράστες το εγκατέλειψαν και άρχισαν να τρέχουν. Ο συνοδηγός του περιπολικού, μετά από κυνηγητό κατάφερε να ακινοποιήσει έναν 30χρονο Ρομά, και τότε δέχτηκε την επίθεση των συνεργών του, που προσπάθησαν να τον απελευθερώσουν. Αν και τραυματισμένος κατάφερε να συγκρατήσει τον νεαρό κλέφτη μέχρι που έφτασαν συνάδελφοι του από την ομάδα ΔΙ. ΑΣ. Οι τρεις άλλοι Ρομά όταν είδαν πως κινδυνεύουν να συλληφθούν έφυγαν με την πλούσια λεία.

Πληροφορίες του «Law and Order», αναφέρουν πως μετά από έρευνες ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους τρείς διαρρήκτες που κατάφεραν να διαφύγουν.ΠΗΓΗ lawandorder.gr