«Ετοιμάσου και έλα μαζί μου» έλεγε στο παιδί - Πώς περιγράφει το περιστατικό ο πατέρας της


Καταγγελία στην Αστυνομία έκαναν οι γονείς ενός 10χρονου κοριτσιού στο Βόλο κατά ενός άνδρα, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να την παρασύρει με άσεμνες κινήσεις την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας της μικρής στον Tαχυδρόμο και στην Αστυνομία, η κόρη του επέστρεφε στο σπίτι από το φροντιστήριο, συνοδευόμενη από τον θείο της, ο οποίος βάδιζε μπροστά από τη 10χρονη.

Το κορίτσι περιέγραψε λίγο αργότερα σε κατάσταση σοκ ότι, τις στιγμές που ο θείος της είχε στραμμένη μπροστά την προσοχή του, καθώς προπορευόταν, ο άγνωστος άντρας τής ψιθύριζε και της έκανε νοήματα να τον ακολουθήσει, ενώ έκανε άσεμνες χειρονομίες.

Παρέμενε κάτω από το σπίτι


Η ανήλικη είχε παγώσει και της ήταν αδύνατο από τον φόβο της να αρθρώσει έστω μια λέξη στον θείο της, στη διάρκεια της διαδρομής, για όσα συνέβαιναν με τον περίεργο άντρα που την ακολουθούσε.

Όπως ανέφερε, μπαίνοντας στο σπίτι και κλαίγοντας με λυγμούς στους γονείς του, ο άνδρας αλλοδαπός (μιλούσε σπαστά ελληνικά, σύμφωνα με τις περιγραφές), ηλικίας μεταξύ 50-55 ετών, της έκανε άσεμνες χειρονομίες. Μόλις έφτασαν έξω από το σπίτι είπε χαρακτηριστικά για άλλη μια φορά: «Ετοιμάσου και έλα μαζί μου».

«Ήθελε να αρπάξει το παιδί»

Μόλις το παιδί βρέθηκε εντός του σπιτιού του και τα γνωστοποίησε στους γονείς του, ο πατέρας του κοίταξε από το παράθυρο και αντιλήφθηκε ότι το πρόσωπο το οποίο περιέγραφε η κόρη του ήταν ακόμη έξω από την κατοικία τους. Τρέχοντας τον άρπαξε από το μπουφάν, αλλά εκείνος κατάφερε να πηδήξει τοίχο και να εξαφανιστεί.

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στον Ταχυδρόμο. «Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Έχουμε ακούσει για διάφορους που παρενοχλούν γυναίκες. Αυτός ήθελε να αρπάξει το παιδί μου που είναι ανήλικο. Ο θείος του παιδιού δεν κατάλαβε τίποτα γιατί προπορευόταν. Το παιδί επέστρεφε από το φροντιστήριο αγγλικών» ανέφερε.

Στην πορεία για το σπίτι μας που βρίσκεται στην οδό Ογλ, από την οδό Κασσαβέτη εμφανίστηκε ο θρασύτατος, ο οποίος είναι περίπου 50-55 ετών και μιλάει σπαστά ελληνικά. Ζητούσε από το παιδί να πάει μαζί του. Είναι αρρωστημένο μυαλό. Όταν έφθασε το κορίτσι στο σπίτι, μπορούσε να φύγει, αλλά εκείνος παρέμεινε έξω!».

Δεν θα ξεχάσει τα λόγια του όταν τον έπιασε από τον μπουφάν για να τον σταματήσει. «Τι θες και με κυνηγάς;», του έλεγε.

 Ο δράστης, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία, είναι ψιλός, γκριζομάλλης και χθες φορούσε τζιν παντελόνι και μαύρο μπουφάν με μπλε λουρίδα.ΠΗΓΗ newsbeast.gr