Υπάλληλος του Τελωνείου Ορεστιάδας, που βρίσκεται αυτό το χρονικό διάστημα αποσπασμένος στον Πειραιά, μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο αστυνομικό σκύλο, συνέβαλλε στην τεράστια επιτυχία εντοπισμού 13 κιλών κοκαίνης, σε φορτίο με μπανάνες.

Ο ίδιος με τον αστυνομικό σκύλο που εντοπίζει ναρκωτικά και τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής εντόπισαν τα 13 κιλά κοκαΐνης μέσα σε φορτίο με μπανάνες από το Εκουαδόρ της Λατινικής Αμερικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής εντόπισαν 13 κιλά κοκαΐνη μέσα σε φορτίο με μπανάνες από το Εκουαδόρ της Λατινικής Αμερικής. Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα στο σύστημα ψύξης του κοντέινερ.
Τα στελέχη του ΣΔΟΕ αξιοποιώντας πληροφορίες εντόπισαν τα ναρκωτικά με τη βοήθεια μηχανήματος x-ray που λειτουργεί στον χώρο του Γ΄ Τελωνείου Πειραιά. Παρόμοιες κατασχέσεις κοκαΐνης κρυμμένης μέσα σε κοντέινερ με μπανάνες από το Εκουαδόρ έγιναν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2021 στο λιμάνι του Πειραιά.

Πηγή evros-news.gr