Πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές ήρθε μια μητέρα στον Γέρακα, την ώρα που ο σύζυγός της έλειπε από το σπίτι. Μάλιστα, οι θρασύτατοι ληστές δεν δίστασαν να κακομεταχειριστούν ακόμη και το βρέφος.


Όπως περιγράφει, μιλώντας στο Star, η 19χρονη μητέρα, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι και αναποδογύρισαν το καρεκλάκι, στο οποίο βρισκόταν το μωρό. «Ακούω πατημασιές και με που γυρίζω, με χτυπήσανε και έπεσα κάτω. Πιάνουν το παιδί και το ρίχνουν, έπεσε στο πάτωμα. Ήρθα σέρνοντας, το άρπαξα και έφυγα για να σωθώ», είπε.

Η νεαρή μητέρα, με όσο κουράγιο της είχε απομείνει, βγήκε έξω από το σπίτι της και κάλεσε σε βοήθεια. Γείτονες την άκουσα και έτρεξαν δίπλα της, αρχικά νομίζοντας – όπως λένε – ότι κάτι είχε πάθει το μωρό της.

Ο σύζυγός της έντρομος έμαθε τα νέα και από την ώρα που γύρισε στο σπίτι τους, μία παίρνει αγκαλιά το παιδί του και μία την κυνηγετική καραμπίνα. «Έχουμε αναγκαστεί να κοιμόμαστε με την καραμπίνα δίπλα γιατί μπαίνει ο κάθε ένας για να κλέψει», δηλώνει.

Οι δράστες έκαναν άνω-κάτω τη μονοκατοικία στον Γέρακα και εξαφανίστηκαν, παίρνοντας περίπου 4.000 ευρώ, αλλά και τον βαπτιστικό σταυρό του μωρού.


ΠΗΓΗ enikos.gr