Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 67χρορνος άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ενήργησαν έλεγχο σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα τρεις αλλοδαπούς.

Από την προανάκριση, προέκυψε ότι οι αλλοδαποί νωρίτερα την ίδια ημέρα (11-1-2022), από αφύλακτη περιοχή της Κακαβιάς, είχαν εισέλθει παράνομα στη Χώρα, ενώ είχαν συμφωνήσει με τον συλληφθέντα την μεταφορά τους έναντι χρηματικού ποσού, το οποίο θα του κατέβαλλαν κατά την άφιξη τους στον προορισμό τους.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους συλληφθέντες βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 1.270 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, ενώ το όχημα των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της μεταφοράς των μη νόμιμων αλλοδαπών.ΠΗΓΗ agrinionews.gr