Ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. στην Περιφερειακή Υμηττού απεγκλώβισε ανήλικο κορίτσι, ο πατέρας του οποίου είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του


Στις 00:30 σήμερα (25/1) τα ξημερώματα, ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. ερευνά για εγκλωβισμένα άτομα στην Περιφερειακή Υμηττού.

Προτεραιότητα, ο απεγκλωβισμός ανήλικου κοριτσιού, ο πατέρας του οποίου είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του, και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί. Κινούνται πεζή για αρκετά χιλιόμετρα με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη.

Οι αστυνομικοί τους εντοπίζουν και χωρίς δεύτερη σκέψη μεταφέρουν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ’ όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Παράλληλα, η ίδια ομάδα Ο.Π.Κ.Ε., μέσω οδηγιών προσανατολισμού εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησής της, ο ομάδα παρείχε τα προσωπικά της εφόδια σε νερό και φαγητό σε εγκλωβισμένους πολίτες που τα είχαν ανάγκη.ΠΗΓΗ lawandorder.gr