Πρωτοφανείς σκηνές στο ΑΤ Βόλου


Επεισόδιο εντός του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου φέρεται να προκάλεσε χθες το πρωί μια 52χρονη που είχε μεταβεί εκεί, προκειμένου να καταθέσει ένσταση για διοικητικό πρόστιμο που είχε επιβληθεί στο κατάστημα που διατηρεί, καθώς φέρεται να είχε παραβιάσει τους υγειονομικούς κανόνες κατά της διασποράς του κορoνοϊού.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος (καφετέρια – μπαρ) στη Ν. Ιωνία, φέρεται να είχε διένεξη με γυναίκα αστυνομικό του Τμήματος, να της επιτέθηκε λεκτικά και να της τράβηξε τη γραβάτα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να ακολουθηθεί σε βάρος της η αυτόφωρη διαδικασία. Ωστόσο, φέρεται και η ίδια να κατέθεσε μήνυση κατά της αστυνομικού.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, του οποίου έχει ανασταλεί η λειτουργία για παραβίαση των μέτρων κατά του κορoνοϊού, προσήλθε χθες το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, προκειμένου να καταθέσει ένσταση και για το πρόστιμο των 6.000 ευρώ που φέρεται να της έχει επιβληθεί.

Κάποια στιγμή κι ενώ μιλούσε με την αστυνομικό που είναι υπεύθυνη για τις ενστάσεις, τα αίματα άναψαν και η ιδιώτης φέρεται να εξύβρισε την αστυνομικό και να της τράβηξε τη γραβάτα…

Συνελήφθη αμέσως από συναδέλφους της με τις κατηγορίες της διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας λόγω και έργω εξύβριση και απειλή. Υποστήριζε πως δεν έπρεπε να της επιβληθεί πρόστιμο για μη εμβολιασμένους πελάτες, που βρέθηκαν στο κατάστημά της.

Κρατείται και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στο Αυτόφωρο. Ωστόσο, και η ιδιώτης φέρεται να κατέθεσε μήνυση κατά της αστυνομικού για έργω και λόγω εξύβριση.ΠΗΓΗ policenews.eu