Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες σχετικά με το βρέφος που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Χαλάνδρι, ενώ η αστυνομία ερευνά τις κάμερες των κτηρίων της περιοχής για να εντοπίσει στοιχεία σχετικά με τον άγνωστο που εγκατέλειψε το μωρό.


Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία το μωρό εντόπισε αρχικά ένας αστυνομικός που έκανε την απογευματινή του βάρδια στη φύλαξη πολιτικού προσώπου που μένει στο Χαλάνδρι.

Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι ο αστυνομικός είδε έναν άνδρα να αφήνει ένα σακ βουαγιάζ στο σημείο, ωστόσο σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο αστυνομικός άκουσε το κλάμα του βρέφους και προσέγγισε την τσάντα.

Το μωρό βρέθηκε στην παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας στο Χαλάνδρι. Το βρέφος ήταν μέσα στην τσάντα πλάτης που ήταν ανοιχτή στο πάνω μέρος, ενώ ήταν καθαρό, περιποιημένο και φορούσε σκούφο, κάλτσες, παντελόνι και άλλα ρούχα για να μην κρυώνει.

Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το μωρό και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για κοριτσάκι περίπου 2 μηνών, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Η τσάντα και τα ρούχα του μωρού εστάλησαν για εξετάσεις στην Εγκληματική Υπηρεσία με την ελπίδα ότι μπορεί να βρεθούν κάποια στοιχεία για τους γονείς του βρέφους, ενώ παράλληλα διενεργείται έρευνα από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου.ΠΗΓΗ alldaynews.gr