Ο Ηλίας Γκιώνης έμπλεξε τον πρόεδρο αστυνομικών Θεσσαλονίκης με τον Φιντιρίκο


Μία ανάρτηση του Ηλία Γκιώνη στο Instagram έφερε την αντίδραση του προέδρου αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Θοδωρή Τσαϊρίδη, ο οποίος έκανε μήνυση στον γνωστό ακτιβιστή.

Ο Ηλίας Γκιώνης είναι ο άνθρωπος που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram την ταυτότητα των πρωταγωνιστών στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Μέχρι σήμερα ο κ. Γκιώνης συνεχίζει να συγκεντρώνει πληροφορίες για την υπόθεση και να τις δημοσιεύσει στο προφίλ του. Κατονομάζει καταστήματα διασκέδασης, τα οποία σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

Σε σημερινή του ανάρτηση αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της ΕΑΥΘ είναι συνιδιοκτήτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει σε πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης.

Αγωγή και μήνυση κατά του Γκιώνη

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με τα όσα του καταλογίζει ο Ηλίας Γκιώνης και ενημερώνει ότι ήδη έχει κινηθεί νομικά κατά του ινσταγκράμερ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θ. Τσαϊρίδης θα καταθέσει αγωγή και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η ανάρτηση του Θ. Τσαϊρίδη:

«Πριν λίγο ενημερώθηκα ότι ο συγκεκριμένος κύριος , ο οποίος έχει οριστεί ως αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας και της δικαιοσύνης, με εμπλέκει σε πράγματα και καταστάσεις που ουδεμία σχέση έχω. Ήδη έχει επιληφθεί το νομικό τμήμα της ένωσης προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες και νομικές ενέργειες εναντίον του , διότι προσβάλει τόσο εμένα προσωπικά όσο και τον θεσμό που εκπροσωπώ. Δεν ξέρω αν υπάρχει έτερος εμπλεκόμενος αστυνομικός – συνδικαλιστής , αλλά το γεγονός ότι με τα γραφόμενα του με στιγματίζει και με στοχοποιεί είναι ολοφάνερο, καθώς ήδη δεκάδες συνάδελφοι, δημοσιογράφοι και πολίτες μου έχουν στείλει την συγκεκριμένη ανάρτηση. Η κοινωνία δεν καθαρίζει με νόμους ζούγκλας κ. Γκιώνη».

Σε νεότερη ανάρτησή του ο Ηλίας Γκιώνης σχολιάζει: «Σε όποιο δικαστήριο προκύψει δεν θα έχω ποινικές κυρώσεις γιατί για να βγω συκοφάντης πρέπει να γνωρίζω ότι αυτά που παραθέτω είναι ψέματα και να το κάνω επίτηδες».


ΠΗΓΗ lawandorder.gr