Οι τέσσερις δράστες παραβίασαν μια μπαλκονόπορτα και όρμησαν στην κρεβατοκάμαρά τους έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με μάσκες και σκούφους


Απότομο και εφιαλτικό ξύπνημα σήμαναν τέσσερις άγνωστοι κακοποιοί σε ένα ζευγάρι ηλικίας 40 και 45 χρόνων, όταν εισέβαλαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην ισόγεια κατοικία τους στην κοινότητα Σοφό του δήμου Κιλελέρ και τους ξύπνησαν απειλώντας τους με όπλο!

Σύμφωνα με τα θύματα, οι τέσσερις δράστες παραβίασαν μια μπαλκονόπορτα και όρμησαν στην κρεβατοκάμαρά τους έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με μάσκες και σκούφους. Ο ένας από αυτούς κρατούσε κυνηγετική καραμπίνα με την απειλή της οποίας τους ακινητοποίησε και τους υποχρέωσε να τους δείξουν πού φύλαγαν χρήματα και τιμαλφή.

Το ζευγάρι δεν είχε καθόλου μετρητά, όμως, αναγκάστηκε να δώσει στους εισβολείς τα συνολικής αξίας περίπου 15.000 ευρώ κοσμήματα και χρυσαφικά του, τα οποία εκείνοι άρπαξαν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να τους πειράξουν.

 Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους δεν έφεραν αποτέλεσμα κι έτσι την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Λάρισας.ΠΗΓΗ pronews.gr