Ο μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Άρτας και διαπιστώθηκε εγκεφαλική βλάβη από το πολύ ξύλο


Κανείς δεν ξέρει πως ξεκίνησε ο άγριος καυγάς μεταξύ δυο μαθητών στο σχολείο. Όμως αυτό είχε αποτέλεσμα ένα 14χρονο παιδί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκεφαλική βλάβη από τα χτυπήματα. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή πριν κλείσουν τα σχολεία για το Πάσχα.

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στον Alpha και περιέγραψε το συμβάν: «Την Παρασκευή το μεσημέρι την ώρα του διαλείμματος, ο γιος μου δάρθηκε από ένα συμμαθητή του ανελέητα. Χωρίς αιτία του πέταξε δύο φορές τη μπάλα του μπάσκετ στο μέτωπο, τον σπρώχνει ο γιος μου και πάει να φύγει, του δίνει ένα πολύ δυνατό χτύπημα πάνω από το αυτί από την πίσω πλευρά.»

Και συνέχισε: «Μετά την γροθιά τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και τον χτύπαγε με το κεφάλι στα κάγκελα. Τον έπιασε από τον λαιμό να τον πνίξει, οι συμμαθητές του τον έβγαλαν. Πηγαίνοντας ο γιος μου στην τουαλέτα, τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει. Εκεί κατέβηκε η υποδιευθύντρια και προσπάθησε να κάνει κάτι. Ο γιος μου καταρρέει, λιποθυμάει, πάει στο νοσοκομείο Άρτας»


Έκλαιγαν οι γιατροί

Σύμφωνα με τον πατέρα όλη η αριστερή πλευρά του παιδιού είχαν παραλύσει. Μέτωπο, μάτι, στόμα, οισοφάγος, κοιλιά. Τότε του έκαναν μαγνητική και η νευρολόγος διαπίστωσε πως υπάρχει πάνω από το αυτί (που έφαγε το χτύπημα) εγκεφαλική βλάβη.

Και συνέχισε: «Μπήκαμε στη διαδικασία να νοσηλευτούμε. Φανταστείτε ανεβήκαμε στο δωμάτιο και οι γιατροί έκλαιγαν»


ΠΗΓΗ   in.gr