Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος ανοίγει, Συνεχίζουμε.....


Ένας εξαιρετικός Αξιωματικός, Ενας ΣΥΝ Αδελφος'' φεύγει'' , αναβαθμιζεται, μετά από μια άκρως επιτυχημένη '' θητεία '' ως Προϊστάμενος στη Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής.

θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον Ανθρωπο, σε αυτόν τον Αξιωματικό, για την αγαστή συνεργασία και για τη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού που οικοδομήσαμε.

Ο αγώνας για την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και η επίλυση των χρόνιων ζητημάτων που απασχολούσαν το προσωπικό ήταν διαρκής κι απαιτούσε εγρήγορση και κανέναν εφησυχασμό. Παρά τις αντιξοότητες, παρά τις χρόνιες παθογένειες, τα 2,5 αυτά χρόνια έγιναν τεράστια βήματα προόδου με αποτέλεσμα να μεταμορφωθεί κυριολεκτικά η Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής να αναγεννηθεί κυριολεκτικά και να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Στα 2,5 αυτά χρόνια εδραιώθηκε η δικαιοσύνη η αξιοκρατία η διαφάνεια η αμοιβαία εμπιστοσύνη, η κατανόηση των ζητημάτων που απασχολούσαν το προσωπικό και η Άμεση επίλυση αυτών

.Δεν έγιναν όλα τέλεια, όλα έγιναν στο μετρό του δυνατού, η πρόθεση και η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει και αυτό αναγνώριστηκε.

Τηρουμένων των αναλογιών, των καταστάσεων και των συνθηκών που επικρατούσαν και στο μέτρο του εφικτού εκτιμώ πως, αξιοποιήθηκαν οι μέγιστες δυνατότητες , ο νέος αέρας η αλλαγή νοοτροπίας, που έφερε ο Δημήτρης Δαβαλος και θα τολμήσω να πω ότι έγιναν υπηρεσιακά '' Θαύματα ''Σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτή την προσπάθεια είχα την τιμή να συνεργαστώ με αυτόν τον εξαιρετικό Αξιωματικό. Ο οποίος πάνω από όλα, έδειξε σεβασμό και ανθρωπιά στο πρόβλημα του κάθε συναδέλφου.Ξεχωριστή, όμως, συμβολή, θα έλεγα Καθοριστική, Υπο τη Διοίκηση και καθοδήγηση του Δημήτρη ΔΑΒΑΛΟΥ είχε το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ , το οποίο εργάστηκε με αυταπάρνηση και με πίστη στο έργο που του είχε και έχει ανατεθεί, με υπευθυνότητα και σεβασμό στο ρόλο του και στην αποστολή του, το οποίο όχι μόνο στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του .

Υπήρξαν πολύ καλές στιγμές , υπήρξαν και δύσκολες, κάνεις δεν ειναι τέλειος, Αυτός που Προσπαθεί Αποφασίζει και Ενεργεί, αυτός που παίρνει θέση, αυτός που Διοικεί κάνει κ λάθη παίρνει και Δύσκολες Αποφάσεις.

Κάνεις μας δεν είναι αλάθητος.

Η συνεργασία μαζί του, Ήταν από τις πιο τιμητικές και εποικοδομητικες της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, ως απλώς Αστυνομικός, ως συνδικαλιστής, Πρόεδρος Σωματείου και Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας, στιγμές, αναμνήσεις που θα με ακολουθούν πάντα.

Ειμαι περήφανος που συνεργάστηκα μαζί του.

Καλή Δύναμη, καλό κουράγιο κύριε Ταξίαρχε ,τίποτε δεν είναι τυχαίο!!!!!!!


bordernews.gr