Συνελήφθη, το βράδυ της Μ. Πέμπτης, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τον άνδρα να κινείται με όχημα και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν δεκατέσσερις ανισοβαρείς συσκευασίες, με (59,5) γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των (1.580) ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (16,4) γραμμάρια κοκαΐνης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο κατηγορούμενος από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών ανέρχεται περίπου στις 6.000 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


ΠΗΓΗ  patrasevents.gr