Έστηνε «καρτέρι» σε χώρους στάθμευσης οχημάτων έξω από καφετέριες και εστιατόρια, με χρήση παρεμβολέα κεντρικού κλειδώματος οχημάτων, δεν επέτρεπε στον ιδιοκτήτη του οχήματος να το κλειδώσει και εν συνεχεία, αφαιρούσε από το εσωτερικό, τσάντες, πορτοφόλια, ρολόγια και κινητά τηλέφωνα.


Ο λόγος για έναν Αλγερινό ηλικίας 51 ετών που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο Μαρούσι. Ο δράστης λίγο πριν την σύλληψη του, το μεσημέρι της 30ης Μαρτίου, αποπειράθηκε να ανοίξει τις πόρτες οχήματος ταχυμεταφορών που βρισκόταν σταθμευμένο στο Μαρούσι.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που τον εντόπισαν να κρύβεται δίπλα από ένα σταθμευμένο όχημα και να ρίχνει στο έδαφος δύο συσκευές- παρεμβολέα κεντρικού κλειδώματος. Αφού τον ακινητοποίησαν τον οδήγησαν στο τμήμα ασφαλείας, Αμαρουσίου, όπου και συνελήφθη.

Από την έρευνα των στελεχών της ασφάλειας Αμαρουσίου προέκυψε ότι ο δράστης μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που αναζητείται, προέβαιναν σε κλοπές από οχήματα από τον Αύγουστο του 2021.

Η ακτίνα δράσης του ξεκινούσε ήταν τους Αμπελοκήπους έως το Μαρούσι, ενώ ανα διαστήματα «χτυπούσαν» και στην Ομόνοια.

Ο Αλγερινός μετέβαινε στα σημεία που επρόκειτο να κλέψει, με ΜΜΜ και κρατούσε πάντα στα χέρια του μια τσάντα με έγγραφα για να μην κινεί υποψίες. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν τα στελέχη της ασφάλειας Αμαρουσίου στο σπίτι του, εντόπισαν μεταξύ άλλων, 8 γυναικεία ρολόγια, 6 ανδ5ρικά, 3 βαλίτσες, 6 κινητά και 3 φωτογραφικές μηχανές.

Δείτε βίντεο:ΠΗΓΗ  lawandorder.gr