Οι δράστες αφαίρεσαν από εταιρεία, διάφορα έπιπλα συνολικής αξίας περίπου 3.000 ευρώ

Συνελήφθησαν άμεσα στις 17-04-2022 τις μεσημβρινές ώρες στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 38 και 39 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι ημεδαποί χθες το μεσημέρι, αφαίρεσαν από εταιρεία στην πόλη της Φλώρινας, διάφορα έπιπλα συνολικής αξίας 3.000  ευρώ και στη συνέχεια αφού τα φόρτωσαν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Το ανωτέρω όχημα εντοπίστηκε άμεσα, σε περιοχή της Φλώρινας, από προαναφερόμενους αστυνομικούς, όπου και συνελήφθησαν οι δράστες, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα έπιπλα, καθώς και ένας μεταλλικός κόφτης.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. όχημα ως μέσο τέλεσης της πράξης και ένας μεταλλικός κόφτης, ενώ τα προαναφερόμενα έπιπλα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Πηγή astynomia.gr