Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του 46χρονου Αστυνομικού Διευθυντή εν αποστρατεία Βασίλειου Ρέππα τόσο στον τόπο καταγωγής του το Παναιτώλιο Αγρινίου, όσο και στη Σάμο όπου υπηρετούσε. 

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια πάλευε να γιατρευτεί από μία σοβαρή ασθένεια.

Κατά το παρελθόν ήταν Υποδιευθυντής στην Ασφάλεια Αγρινίου, επίσης είχε υπηρετήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βλασίου και στο Α.Τ. Βόνιτσας.

Πίσω του εκτός από τη σύζυγό μου αφήνει και μία κόρη.

«Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Αστυνομικού Διευθυντή ε.α. Ρέππα Βασίλειου.
Δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς ένας νέος άνθρωπος, ένας αξιωματικός που είχε πολλά να προσφέρει αν του το επέτρεπε η υγεία του, ένας οικογενειάρχης που άφησε πίσω του σύζυγο και κόρη.

Θα τον θυμόμαστε πάντα, έχοντας την ανάμνηση ενός ικανότατου Αξιωματικού που υπηρέτησε το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας από θέσεις διοίκησης σε καίριες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.
Θα μας λείψει η αγνότητα της ψυχής του, η διάθεσή του για προσφορά στην κοινωνία, ο πρόσχαρος χαρακτήρας του και το χιούμορ του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Σάμου που θα τον σκεπάσει.
Ως Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου, εκφράζουμε τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.
Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας αποφασίστηκε να κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία του και να δοθεί στην οικογένειά του συμβολικό χρηματικό ποσό στην μνήμη του.
Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο!»


«Η Ένωσή μας με θλίψη αποχαιρετά τον Αστυνομικό Διευθυντή (ε.α.) ΡΕΠΠΑ Βασίλειο, ο οποίος υπηρέτησε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου επί σειρά ετών, αποδεικνύοντας μέσα από τον υπηρεσιακό του ζήλο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του ως
αστυνομικός, ως συνάδελφος, ως άνθρωπος.
Η απώλεια του για όλους όσους τον γνωρίζαμε και είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του είναι μεγάλη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, εκφράζει την βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί τη Μ. Τρίτη 19-04-2022 και ώρα 16:00, στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Πυθαγόρειο Σάμου»


«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, με μεγάλη θλίψη, θρηνεί την απώλεια του αείμνηστου συναδέλφου Βασίλειου Ρέππα.
Ευχαριστούμε τον Βασίλη για την προσφορά του στην αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ευσυνειδησία και το ψυχικό σθένος του κατά την επιτέλεση των καθηκόντων του, θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας.
Εκφράζουμε τα θερμά, βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και
σε όλους τους οικείους του. Αιωνία του η μνήμη!»
.


ΠΗΓΗ agriniotimes.gr