Γ.Ε.Δ. Θεσσαλίας




Κοινωνική δράση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας ενόψει του εορτασμού του Πάσχα


Πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων από το προσωπικό, συνεπικουρούμενο από φίλους του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν για την ενίσχυση των συσσιτίων «Ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.


Ενόψει του φετινού εορτασμού του Πάσχα, από το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης (ΓΕ.Π.Α.Δ.) Θεσσαλίας, συνεπικουρούμενο από φίλους του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, τα οποία παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου για την ενίσχυση των συσσιτίων της «Ο Επιούσιος». Επαΐων

Στο πλαίσιο αυτό, την 14-04-2022 το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχο Βασίλειο Καραΐσκο, Βοηθό ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας, καθώς και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικό Διευθυντή Αγάπιο Χαρακόπουλο, συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμο και προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη.

Από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες και ευχές στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα αυτών των φιλανθρωπικών δράσεων καθόσον αναδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο .

Σημειώνεται ότι παρόμοιες φιλανθρωπικές δράσεις πρόκειται να λάβουν χώρα και στο μέλλον, μετουσιώνοντας την ενσυναίσθηση που διέπει το σύνολο των υπηρετούντων στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εύχεται καλό Πάσχα με υγεία σε όλους.







 bordernews.gr