Δεν έχει προηγούμενο ο τρόπος με τον οποίο οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη ενός από τους δυο αδίστακτους αλλοδαπούς κακοποιούς που λήστεψαν μέρα- μεσημέρι με εξαιρετικά βίαιο τρόπο μια νεαρή κοπέλα σε γειτονιά του Άργους.


 Τα δύο σκυλιά της… δάγκωσαν τον ένα ληστή και βοήθησαν στη σύλληψή του χάρη στα… GPS τους!


Η κοπέλα είχε βγάλει βόλτα τα δύο σκυλιά το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά κοντά στο κάστρο της πόλης, βρέθηκε αντιμέτωπη με τους δύο μελαψούς νεαρούς που την ακινητοποίησαν και την έριξαν στο έδαφος. Στη συνέχεια, της κατέβασαν το παντελόνι και ανέβασαν την μπλούζα της, αρπάζοντας από το λαιμό της έναν ασημένιο σταυρό, ενώ προσπάθησαν να τραβήξουν με τη βία ένα σκουλαρίκι που είχε η κοπέλα στον αφαλό της, αδιαφορώντας που σπάραζε από τον πόνο!

Έπειτα, οι σαδιστές κακοποιοί άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω της και το… λουρί από ένα από τα σκυλιά της, ενώ φεύγοντας κλώτσησαν βάναυσα την ανήμπορη να αντιδράσει κοπέλα και την πάτησαν στο έδαφος! Όμως, τα δύο σκυλιά τους κυνήγησαν ενώ διέφευγαν με δυο ποδήλατα και κατάφεραν να κόψουν ένα κομμάτι από την φόρμα που φορούσε ο ένας από αυτούς. 

Η κοπέλα υπέβαλε μήνυση και περιέγραψε την περιπέτειά της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Αμέσως, ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και σύλληψη τους, στην οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα δύο σκυλιά της κοπέλας, τα οποία έφεραν σύστημα καταγραφής θέσης. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν την πορεία των δραστών, όπως είχε καταγραφεί στο GPS κατά την καταδίωξη τους από τα σκυλιά κι έτσι, λίγες ώρες αργότερα, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν 22χρονο, τον οποίο αναγνώρισε η νεαρή ως τον ένα από τους δύο δράστες. Ο 22χρονος πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.


ΠΗΓΗ thestival.gr