Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Καστοριάς, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο δύο αλλοδαπούς


Κατασχέθηκαν τo ανωτέρω Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των -120- ευρώ, -1- κινητό τηλέφωνο και -2- κάρτες sim


Συνελήφθη σήμερα ( 24 - 06 -202 2 ) τις πρώτες πρωινές ώρες σ ε περιοχή της Καστοριάς , από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, 48χρονος ημεδαπός , για παράνομη μεταφορά δύο (2) αλλοδαπών .

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σ ε περιοχή της Καστοριά ς , Δ .Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 48χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα , δύο αλλοδαπούς ηλικίας 20 και 23 ετών , ο οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα .

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Δ .Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των -120- ευρώ, - 1 - κινητό τηλέφωνο και - 2 - κάρτες sim.


Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας , ενώ ο συλληφθεί ς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.



bordernews.gr