Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων κ. Παναγιώτης Χαρέλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρθηκε στον διαγωνισμό για τους 250 νέους συνοριοφύλακες, που θα υπηρετούν στον Έβρο, τονίζοντας ότι υπερκαλύφθηκε πάνω από τέσσερις φορές η συμμετοχή των ενδιαφερομένων από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Ο ίδιος συγκεκριμένα γράφει τα εξής:

Υπερκαλύφθηκε πάνω από 4 φορές η συμμετοχή των ενδιαφερομένων από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο διαγωνισμό για τους 250 νέους συνοριοφύλακες που θα υπηρετήσουν στον Έβρο.

Τέλος Μαΐου έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την κάλυψη 250 νέων θέσεων συνοριακών φυλάκων που γίνεται με κριτήρια ΑΣΕΠ και η συμμετοχή των υποψηφίων από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υπερκαλύφθηκε πάνω από 4 φορές!

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει, πως η πλήρωση των θέσεων θα πραγματοποιηθεί από αυτή την κατηγορία των υποψηφίων και όχι από την κατηγορία της υπόλοιπης χώρας; που δόθηκε το δικαίωμα και σε αυτούς να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και γρήγορα δίπλα μας!!!



bordernews.gr