ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΓΟΡΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Δεν έχει ξαναγίνει δίδυμα αδέρφια να βρεθούν σε μια υπηρεσία όπως η ΕΛΑΣ και να φθάσουν στα ανώτατα αξιώματα.

Πρόκειται για τον Γιώργο και τον Κώστα Δούβαλη από το Τσεπέλοβο Ζαγορίου που ανήλθαν επάξια στις ανώτατες βαθμίδες της ΕΛΑΣ.

Ο Γιώργος αντιστράτηγος Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος της ΕΛΑΣ και ο Κώστας υποστράτηγος Γενικός Διευθυντής Ηπείρου της ΕΛΑΣ.

Δύο παλληκάρια από το Τσεπέλοβο που τιμούν το χωριό τους, το Ζαγόρι και τα Γιάννινα χάρη στις γνώσεις , τις δυνάμεις και τις ικανότητες τους ανέβηκαν , με το σπαθί τους όλες τις βαθμίδες κι έφθασαν στα ανώτατα αξιώματα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ κάνοντας όλους υπερήφανους .

Τα δίδυμα αδέρφια είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, θαυμάσιοι χαρακτήρες, ικανότατοι αξιωματικοί και χαίρουν της αγάπης, εκτίμησης και εμπιστοσύνης των συναδέλφων της φυσικής ηγεσίας τους και των πολιτικών προϊσταμένων τους πάντοτε.

Στο δε χωριό τους που υπεραγαπούν, άλλωστε έχουν και το σπίτι τους εκεί, το επισκέπτονται συχνά και οι χωριανοί τους τους υπεραγαπούν για την καλοσύνη και την ανθρωπιά τους.

Μακάρι να έχουν ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη και να τους δούμε στην ηγεσία της ΕΛΑΣ όπως είναι τώρα ο επίσης Ηπειρώτης στρατηγός Κώστας Σκούμας από την Άρτα ο οποίος είχε υπηρετήσει κι αυτός στα Γιάννινα όπου άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.




ΠΗΓΗ  efimeridaepirus