Συγχαρητήρια ανακοίνωσηΟμάδα ΔΙΑΣ Λάρισας Β΄ Αλλαγή.

13:35 Το κέντρο διαβιβάζει για γυναίκα που έπεσε από την πεζογέφυρα στον Πηνειό. Η ομάδα εντοπίζει τη γυναίκα να κολυμπά σε ήρεμη κατάσταση με τα ρούχα της και την καλούν να βγεί από το νερό. "ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΩ" απαντά. Με την άφιξη της Π.Υ βάζει μέσα στο νερό το κεφάλι και σε τρία λεπτά αρχίζει να επιπλέει.

Ξεκινάει αγώνας διάσωσης. Με τη χρήση σχοινιού δεμένος, πυροσβέστης βουτάει και την βγάζει στο λιμανάκι με την βοήθεια των 4 αστυνομικών . Ο Ανθ/μος ΔΟΥΝΗΣ Χρήστος της κάνει ΚΑΡΠΑ με μαλάξεις εναλλάξ με έτερο Πυροσβέστη για περίπου 15 λεπτά. Την γυναίκα παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις της ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Νοσοκομείο όπου επανήλθε και μεταφέρθηκε προς νοσηλεία στη ΜΕΘ.

Δεν είναι σενάριο φαντασίας. Είναι πραγματική ιστορία, όπως καταγράφηκε σήμερα στη Λάρισα , όπως συμβαίνει καθημερινά σε δεκάδες περιστατικά ανά την επικράτεια.

Θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους της ομάδας Δίας Β΄ και στους συναδέλφους της ΠΥ για τον επαγγελματισμό που επιδείξατε. Μας κάνετε υπερήφανους.ΠΗΓΗ   bordernews.gr / Ένωση Αστυνομικών Λάρισας