Όλες οι προσπάθειες εισαγωγής ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΏΝ σταματούν στο... ΤΕΙΧΟΣ...

Στις επιτυχίες των συναδέλφων του που εργάζονται στο ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλέζας και Τάυρου αναφέρθηκε και τους συγχαίρει ο αντιπρόεδρος της ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ και πρόεδρός των Συνοριακών Φυλάκων Αττικής ,Θωμάς Μπόζιαρης.

Συγκεκριμένα αναφέρει :

"Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα δύο ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλέζας  και Ταύρου, στον Τομέα των Ελέγχων για την αποτροπή των προσπαθειών να περάσουν ναρκωτικά στους κρατούμενους αλλοδαπούς από την αρχή του έτους μέχρι τώρα.

Ειδικά στο ΠΡΟΚΕΚΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ, το οποίο το τελευταίο διάστημα φιλοξενεί πάνω από χίλιους κρατούμενους, οι προσπάθειες εισαγωγής ναρκωτικών και οι αντίστοιχες αποτροπές είναι πολύ συχνό φαινόμενο.

Όλες οι προσπάθειες εισαγωγής ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΏΝ σταματούν στο... ΤΕΙΧΟΣ...που λέγεται , Προσωπικό ,Νέοι Συνοριακοί Φύλακες, Αστυνομικό Προσωπικό προερχόμενο από Συνοριακούς Φύλακες, Ειδικές Ομάδες.

Οι τρόποι πολλοί, μέσα σε ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ μέσα σε ΒΡΑΣΤΗΡΑ , μέσα σε ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ μέσα σε ΠΙΠΕΡΙΕΣ αλλά κ με άλλους τρόπους.

Όλες οι προσπάθειες εισαγωγής ναρκωτικών στο ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλέζας έχουν αποτραπεί από το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ , οι ΟΠΟΊΟΙ, κυριολεκτικά έχουν ΛΙΩΣΕΙ τις αρβύλες τους στην προσπάθεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους, Αποτροπής, Φύλαξης και Διαχείρισης των κρατουμένων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, ειδικά όμως θα ήθελα να συγχαρώ τον νέο Συνοριακό Φύλακα ΧΆΡΗ Π., Ο οποίος επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, με πολλές επιτυχίες αποτροπής ναρκωτικών στο ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλέ
ζας, στο ενεργητικό του."


( ενδεικτικό το υλικό)bordernews.gr