Τουλάχιστον έξι φορές φέρεται να μαχαίρωσε την 36χρονη ομοεθνή του ο 40χρονος
από το Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και ομολόγησε το στυγερό έγκλημα.

Ακόμα οι αστυνομικοί δεν έχουν πάρει στα χέρια τους την ιατροδικαστική έκθεση που θα δείξει τον ακριβή αριθμό των τραυμάτων, ωστόσο, η πρώτη εικόνα που έχουν είναι ότι ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα τουλάχιστον έξι φορές σε διάφορα σημεία του σώματος (κοιλιακή χώρα, θωρακική χώρα, πρόσωπο, λαιμό, χέρια).

Αυτό που θα διαδραματίσει εφεξής –σε δικαστικό επίπεδο- σημαντικό ρόλο είναι εάν θα αποδειχθεί ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Το γεγονός ότι ο δράστης μπήκε στη διαδικασία να αγοράσει μαχαίρι πριν την επίθεση δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση. Το ίδιο και η φράση που φέρεται να είπε μετά τη σύλληψή του: «Δεν μετανιώνω».

Ο 40χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι είχε δώσει τα τελευταία δύο χρόνια συνολικά 20.000 ευρώ στο θύμα και ότι ζητούσε πίσω τα χρήματά του.

Πίσω από το δανεισμό αυτό, ωστόσο, φαίνεται ότι βρίσκεται μία ολόκληρη ιστορία πολλών μηνών με πρωταγωνιστές τον ίδιο και το θύμα. Όπως είπε ο 40χρονος στους αστυνομικούς, εργαζόταν στην ίδια βιοτεχνία παραγωγής ενδυμάτων με την 36χρονη, την οποία είχε ερωτευτεί. Εκείνη, όπως είπε, του υποσχέθηκε ότι θα χωρίσει τον άντρα της, ο οποίος σκόπευε να φύγει στο εξωτερικό. Έτσι, θα μπορούσαν να μείνουν οι δυο τους στην Ελλάδα. Το διάστημα αυτό ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι έδωσε τμηματικά στο θύμα συνολικά 20.000 ευρώ. Όταν κατάλαβε ότι οι υποσχέσεις της δεν θα γίνουν πραγματικότητα, όπως κατέθεσε, τότε άρχισε να ζητάει τα χρήματά του πίσω. Χθες Κυριακή η 36χρονη του τηλεφώνησε και του είπε να πάει κάτω από το σπίτι της στην Κυψέλη για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο 40χρονος υποστήριξε ότι η γυναίκα του είπε ότι δεν έχει καμία απόδειξη ότι της δάνεισε χρήματα και του είπε να μην τον ξαναενοχλήσει.

Τότε εκείνος άρχισε να τη μαχαιρώνει με μανία. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα μέχρι που κατέληξε στο σημείο. Ο δράστης, ο οποίος άφησε πίσω του αναίσθητο το θύμα του, πέταξε το μαχαίρι σε έναν κάδο απορριμμάτων και κινήθηκε προς το σπίτι του στην Ομόνοια. Οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών του πέρασαν χειροπέδες πριν ακόμα φτάσει στην οικία του. Λίγη ώρα αργότερα ομολόγησε το έγκλημα και περιέγραψε πως έγιναν όλα.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε έγγραφα παραμονής στη χώρα. Το θύμα και ο σύντροφός της δεν είχαν άδεια διαμονής.

Πηγή newsbomb.gr