Συνελήφθησαν 8 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθησαν την 1/2-8-2022, σε περιοχέςτου Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, οκτώ (8) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην αγροτική οδό Πέπλου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών εντόπισαν τον έναν διακινητή να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έχοντας αναπτύξει ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο. Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός – διακινητής μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες. Όλοι οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.


Στη δεύτερη περίπτωση , το ίδιο μεσημέρι στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.


Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη διακινητή, ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.


Στην τέταρτη περίπτωση, χθες το απόγευμα στον οικισμό Παγούρια Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν έναν διακινητή διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.


Στην πέμπτη περίπτωση, το ίδιο απόγευμα στην επαρχιακή οδό Ιάμπολης - Καρυδιάς, οι ίδιοι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο διακινητές, διότι εντόπισαν τον έναν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργεί ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δεύτερος διακινητής με το οποίο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.


Στην έκτη περίπτωση , βραδινές ώρες της 1/2-8-2022, στην επαρχιακή οδό Κοσμίου – Ιτέας, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


bordernews.gr