Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, συνολικά τέσσερα άτομα.

 Ειδικότερα:

-Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Καβαλλαρίου) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά, 52χρονος άνδρας, καθώς μέσα σε ΤΑΞΙ που οδηγούσε, βρέθηκαν τέσσερις αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

-Το απόγευμα της Τρίτης, στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας), συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός, καθώς εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

-Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στην Εγνατία Οδό (μετά τα διόδια Ασπροβάλτας) 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δε συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών και κατά την ακινητοποίησή του οχήματος βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

-Το πρωί της Τετάρτης, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος πλησίον του κόμβου Ασσήρου, δε συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών και κατά την ακινητοποίηση του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκαν στο εσωτερικό τέσσερις αλλοδαποί (εκ των οποίων 2 στο χώρο των αποσκευών) οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, Μυγδονίας, Θέρμης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ   thestival.gr-bordernews.gr