Συλλήψεις ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών


Συστηματικούς ελέγχους πραγματοποιούν καθημερινά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες μεταφορές αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έναν 30χρονο αλλοδαπό και δύο ημεδαπούς ηλικίας 53 και 23 ετών για περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα:

  • Απογευματινές ώρες χθες (14-08-2022) στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου πραγματοποίησαν έλεγχο σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ) με οδηγό 53χρονο ημεδαπό, στο εσωτερικό του οποίου εντόπισαν 4 μεταφερόμενους παράτυπους αλλοδαπούς.
  • Μεσημεριανές ώρες χθες (14-08-2022) αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Ευκαρπίας, εντόπισαν και συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 2 αλλοδαπούς οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός καθώς και οι διακινούμενοι επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή.
  • Αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας σήμερα (15-08-2022) τα ξημερώματα, συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης 33χρονο ημεδαπό, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δύο παράτυπους αλλοδαπούς.


Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


bordernews.gr