Οι συνδικαλιστικοί αγώνες δεν διαθέτουν πάντα πρόσιμο θετικό Η ύψιστη τιμή που μου δόθηκε να προεδρεύω της τοπικής Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Χίου αλλά και η εκλογή μου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων , μου έδωσε βήμα λόγου και προσπαθειών με τους ανιδιοτελείς και για πολλούς αυτονόητους αγώνες με μοναδικό συμφέρον , τα δικαιώματα των αστυνομικών συνοριακών φυλάκων .

Η μεγαλύτερη προσωπική υπόσχεση κοιτάζοντας τα μάτια των συναδέλφων δεν πλαισιώνεται μονάχα στην βελτίωση των συνθηκών αλλά και στην δημιουργία ενός ασφαλέστερου εργασιακού περιβάλλοντος , δίνοντας ελπίδα και δέσμευση για την μόνιμη μας ένταξη στο αστυνομικό προσωπικό .

Από μόνο του αυτό αποτελεί για εμένα τεράστια ευθύνη η οποία προϋποθέτει την πλήρη αφοσίωση μου στα καθήκοντα μου ως εκλεγμένος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων (ΠΟΣΥΦΥ) και είμαι σίγουρος με τους άξιους συνεργάτες μου ότι θα τα καταφέρουμε .

Έτσι λοιπόν , συνειδητά αποφάσισα να εγκαταλείψω την θέση μου ως προεδρεύων της τοπικής Ένωσης , δεσμεύοντας να παραχωρήσω με τον ίδιο ζήλο όπως και πριν , την αμερόληπτη και γεμάτο διάθεση , βοήθεια μου σε όσους την χρειαστούν .

Είμαι και θα είμαι δίπλα σας Κοτανίδης Κυριάκος

Γραμματέας Δ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων (ΠΟΣΥΦΥ)

bordernews.gr