Συνελήφθη ημεδαπός που ενέχεται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς ατόμων στην ελληνική επικράτεια


Συνεχείς ελέγχους πραγματοποιούν καθημερινά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες μεταφορές αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (14-09-2022) 27χρονο ημεδαπό.

Ειδικότερα, ο 27χρονος εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό (διόδια Ασπροβάλτας) να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και παρά τα σήματα στάθμευσης που του έγιναν, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, προκαλώντας υλικές ζημιές σε μπάρες πλευρικών διοδίων Προφήτη, ενώ στη συνεχεία προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του οχήματος.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλλε ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επέβαιναν (2) αλλοδαποί οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής τους στη Χώρα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


bordernews.gr